...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

tisdag 26 maj 2009

En otrolig teaterföreställning!

Har varit på skolan i kväll och tittat på F-2:ans teater. De var helt fantastiskt duktiga, de har själva skrivit hela historien och även sångtexter och har tränat i flera veckor. Nu var det så dags för oss föräldrar och morföräldrar och farföräldrar och syskon och... och... alla vi kom på! att få beskåda detta mästerverk.

Finns inte riktigt ord för hur stolt man blir över de "små"... som är så otroligt duktiga, inga fusklappar inom synhåll och fröken satt också på rejält avstånd... Blivande stjärnor är de allihopa som utan blygsel kliver upp och framför sina nummer pang på bara!



Efter föreställningen var det "avslutningsfest" vid Dacketjärn (inte dackesjötjärn... så de så!) med hela högen. Grillad korv, varma mackor m mycket ost, kaffe o en massa annat gott sågs inmundigas av såväl barn som föräldrar.... mycket trevligt initiativ, det tackar vi extra för - vi som har lite svårt med initiativtagandet just nu...eller oftast!

Bilder därifrån blir det inga här, jag tog ju med lilla monstret också och då fanns inga händer kvar till kameran...hon har ju en rejäl korvnäsa och många sådana var det som svischade förbi på perfekt höjd... så där fick man vara med för att inte katastrof efter katastrof skulle vara ett faktum... jodå, hon fick smaka lite också, så vikten hölls intakt! Lånade ut henne en stund (snälla grannen Meta erbjöd sig) så jag fick mig lite fika också. En lagom avslutning på en tisdagkväll, nu ska det nannas!

3 kommentarer:

  1. Nu blir jag förvånad.... Elin hel svart???? Tycker hon om svarta kläder nu?
    Ska åka och handla på måndag hade jag tänkt...

    Faster Cissi

    SvaraRadera
  2. Nejdå, svart är ingen ny favoritfärg. De skulle vara mörkt klädda som vakter...

    SvaraRadera
  3. Vad duktiga de var! Synd att man inte kunde komma o kolla =(

    Hälsa gumman från mig!

    SvaraRadera