...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 22 juli 2009

Ett normalt liv???

Undrar just hur det ser ut??

Om jag börjar fundera ordentligt nu, så kanske vi har kommit på det tills skolan startar :) Ännu så länge lever vi i det stora kaoset - mesta dels för att tiden inte räcker till allt man vill göra. Har i alla fall lyckats gå igenom huset med städattiraljer igår, så nu ser det hyfsat ut igen (om man har lite synfel, så ser det jättebra ut!)

Är jättelessen för att vi inte kan vara med på kennellägret iår, vi hade verkligen behövt den träningen och även den sociala biten som kvällsaktiviteterna innebär... men som tidigare sagt - tiden räcker inte till allt och då är det AKUT som prioriteras först!! Men som tur är har vår uppfödare även kurser under hösten hemma hos sig - de helgerna är klassade som AKUT nu!!!!

Bygget har hitintills gått rätt bra, inte helt enligt tidplanen dock men det sprack ju redan från början då grävningen inte kunde påbörjas som tänkt. Nu ligger dock takpappen på och det är dags att börja isolera väggarna - vägg- och takplåt kommer inte förrän v 32, så det var ju en missräkning.

Mitt kontor är dock helt klart, bara att börja inreda!! Kontorsmöblerna är på plats och det blev superbra, fick plats med större skrivbord än tidigare. Har även bytt ut de gamla träfönstren mot nya i PVC och det blev jättefint, skulle ju vilja ha råd att byta alla fönstren i hela huset - men det kommer... Så snart sommaren och semestertider är över ska jag be Cissi hjälpa mig fixa med gardiner och lite sånt fint, just nu ekar det rätt bra!!

Nu återgår jag till husvagnsstädning, kanske blir det en tur innan snön faller ;)

1 kommentar:

  1. Hej...

    Vi saknade er på lägret men dörren står alltid öppen här på Älviksholm för er!

    Pernilla & Rolf mé resten...

    SvaraRadera