...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 4 oktober 2009

Hundutställning...

har det blivit för Elin och mig i dagarna två... igår tittade vi ju även på konståkning. Idag blev det bara hund för min del, men Elin har sprungit fram och tillbaka mellan hallarna för att få så mycket som möjligt av allt det roliga.

Riktigt roligt blev det idag, Tilja skötte sig exemplariskt både i och utanför ringen, lugn och sansad hela dagen. Det är som att hon vet när det gäller, då ska man visa sig från bästa sidan!

Är ju obligatorisk höjdmätning på utställningarna och lite "orolig" har jag varit, tycker hon har dragit iväg på höjden - men nu mättes hon till 64cm och det är godkänt om än nära den övre gränsen. På träningen för två veckor sedan hade vi också lite dispyter om hur man skulle uppföra sig... hur man skulle springa och hur man skulle hälsa på domaren!! Men idag var vi helt överens, ingen passgång och man står med alla fyra i golvet när domaren kommer... och det gav utdelning. Ettor och Ck, näst bästa tik och dessutom ett CACIB... alltså en kanonhund! Nu blir man ju nästan taggad att fara på fler utställningar... bäst att smälta detta lite innan man förhastar sig ;-) Läs hela kritiken här...

Extra trevligt har det också varit att ha Maria från Åsele hos oss med sitt fina långhår Stella och lilla, "hysteriskt" söta papillonen Gila. Kan säga att Elin är helt såld på papillon...de är så lagom i storlek liksom ;-) Maria hade en kanondag igår med Gila i utställningsringen vilket tyvärr inte höll i sig till idag, varken med Stella eller Gila - HUND2009 säger jag bara!!!


Kramizar, Ina

2 kommentarer:

  1. och grattis till er med fina resultat från ringen!
    jo det blir ju ofta så på utställningar, vi hade lite bråttom hem också, synd att vi inte fick se stella.

    SvaraRadera
  2. Grattis till det fina resultatet från utställningen=)

    SvaraRadera