...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 17 januari 2010

Full fart hela da'n!

Stupade i säng i går kväll, efter en händelserik dag.

Dagen startade med frukost vid 07.00 inför Elins skridskoträning vid nio - något som kommer bli vardagsmat framöver eftersom hon blivit uppflyttad från skridskoskolan till en träningsgrupp. Träning två dagar i veckan denna termin....

Frukosten blev rätt klen, då kylskåp och skafferi ekat TOMTTOMTTOMT hela veckan!! Storhandling var därför inplanerad efter träning samt inhandling av nya gympadojjor till Elin...förstår inte vad som hänt i garderoben, tror hon har väldigt hög fukthalt också..., krav på dessa var dessutom ljus sula då det annars är risk för svarta streck på golvet..... TROR NI DET FANNS NÅGRA DÅ???? jodå - i strl 23... Blev därför inga såna, däremot ett par nya "allväders", då dragkedjan på stövlarna hon hade på sig pajjade.

Landade hemma med fyllda matpåsar - skönt, i morse blev det superfrukost igen då!! I sann tidsoptimistanda hade ju klockan sprungit ifrån oss med god marginal!!

Härnäst på agendan stod bowling med bror och familj - men först en "urladdning" av Tilja. Kändes absolut nödvändigt då hon skulle vara själv i lägenheten med Nila och hon är ju inte så van vid att vara ensam och i en lägenhet i stan också... Blev en rejäl urladdning av matte också, då vi körde den vanliga sparksvängen - men på halva tiden!!! pust och phu ;-)

Landade i stan med en kvart tillgodo...trodde dessutom att vi skulle in till stan, så det var tur att Lina åkte med oss...för vi skulle ju till Birsta!! Superkul att bowla, tycker vi allihop. Elin var riktigt duktig och Emma klådde både Helena och mig - så var ju hennes dag fulländad!! Lina hade visst som mål att slå Peter - inte riktigt säker om hon lyckades, tror att det var T som lyckades bäst på deras bana.

Åter hemma hos bror bjöds det på supersmarrig tacogratäng - vi åt så vi nästan sprack och sen dormade vi av i soffan allihopa (utom Elin då som klistrade sig på "sin Lina" - hihi, hon är som Lina var på Maria i den åldern) Blir alldeles för få sådana här tillfällen, Börjes fråga "jaha, är det nån som fyller år?"  talar ju sitt tydliga språk!!!  Bättring utlovas!!


Idag blir det slappa i soffan och kontorsarbete, mängdfördelning okänd...

1 kommentar:

  1. Det var väll inte hennes nya skor som gick sönder :-( För i så fall borde du lämna igen dem... du fick ju kvittona...

    Kram på er
    Cissi

    SvaraRadera