...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 8 mars 2010

Smyger in här en stund under fikapausen...sportlov nu, så då måste man jobba fortare när man får gå på jobbet ;-) Skjutsat iväg E till en kompis, hon blir borta tills i morgon...de kom på att hon skulle sova över också!

Ute skiner solen, det regnar lite ibland, blåser rejält och termometern visar på flera plusgrader ;-( jag ville inte ha sånt väder nu heller...skulle ju få njuta av vackert vinterväder den här veckan...jaja, all snö på verkstadstaket har iaf ramlat ner av sig självt nu...så då behöver jag inte oroa mig för att T ska hitta på nåt där...och det blir bättre skoterföre sen också - POSITIVT TÄNKANDE!!!

Igår hade jag det stora nöjet att få gå och se Buddy Holly - the musical....en superduperkväll, med trevligt sällskap och en kanonshow. Som alltid tar det slut precis när det är som roligast och man konstaterar ännu en gång att man gör sånt här fööör sällan!!

Nu är det visst slut på pausen...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar