...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 9 april 2010

Påskhelgen...

Påskhelgen blev precis som vi hade tänkt oss nästan iaf... Lååånga, härliga dagar med hela familjen samlad - många skratt o några tårar. Mycket godis - både i godisform men i synnerhet i MATform - mums så gott vi ätit, nästan så Peters annandagsförslag på risgrynsgröt lät lagom... - näää, vi åt fylld köttfärslimpa istället ;-)

Alla barnen fick stora chokladfigurer, som räckte heeela helgen, åsså varvade de med glass och påskäggsgodiiset också!!

 

Söndagen bjöd på kalasväder så då packade vi in ALLIHOPA...i bilarna o for till Dacksjötjärn för lite riktig påskaktivitet...pimpling, skoteråkning, korvgrillning o nytt för i år - draghunden TILJA!! En härlig dag i solskenet, med mycket nöjda barn och föräldrar och två supertrötta hundar efter det!

  
  

Hundarna har haft en ganska jobbig helg, lite svårt att slappna av när vi är så många - alltid rör det sig någonstans! Första bilden är vi halv tolv på lördag natt - då ville hon verkligen åka hem!! Men hon tar alla chanser till närkontakt och gos - med alla som ställer upp.

   

Men ibland undrar man ju om det är ett UFO man fått...

  

Ännu en familjesammankomst att minnas och det är verkligen en booost att få vara tillsammans och känna samhörigheten. Att flera av oss dessutom fick förmånen att dela Julias och Linas förkylningar med de...bevisar väl bara ännu mer att vi är en FAMILJ, hehehe ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar