...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

lördag 21 augusti 2010

Olika falla livets lott!!!

Elin och jag for på Selånger marknad tillsammans med Mormor, Maria o Cornelia. En nästan ren nöjestripp - lite "nyttigheter" stod visserligen på listan men det hade vi ju kunnat klara av på en kvart om vi velat det -
MEN DE' VILLE VI JU INTE!!

Det hör ju liksom till höststarten att strosa en sväng på marknaden, oavsett om man ska handla nåt eller inte. Elin hade ju naturligtvis siktat in sig på nöjesfältets karuseller...och tur som hon har, anslöt bror med sin familj efter ett tag och tjejerna fick sällskap av Helena i karusellerna - hon är ju den enda i vuxenskaran som klarar av att åka sånt där elände som snurrar o har sig!!

Syrran tänkte sig lite krimskrams av den exklusivare sorten - tennbroderiarmband - både till sig själv o sin älskling, jojo - där stod vi läääänge! Hon vände och vred på alla, funderade över bredd o färg - skulle det vara ett sånt eller ett sånt?!?! Ville Patrik ha det där? Men det där var ju snyggt, fast det där var ju också snyggt....ja ni fattar va! Men till SLUT bestämde hon sig och vi kunde fortsätta vandringen. Jojo, det tog ungefär två gator så började hon fundera om det ändå inte blev fel till Patrik!!! Jahaja, bara gå tillbaka å ta en till funderare då...och jo, det blev nog fel - bäst att byta ;-)

Själv handlade jag ju baaara nödvändigheter - plastpåsar inför köttsäsongen och ÄNTLIGEN! - honung som smakar gott! Det är ju stört omöjligt att handla honung i affären, den smakar ju peck! Jo, åsså cocosbollar till älsklingen som fick stanna hemma och hålla ställningarna ;-)


Och det gjorde han med den äran, så här snyggt börjar det bli hemma hos oss nu. Bara den här delen hade han räknat ut vägde ca 3ton - som han burit ut för hand!!! Så cocosbollarna var honom väl unnt!!
(pssst-såg kanske en lämplig födelsedagspresent till honom också på marknaden...)


Fredagsnöjet den här veckan!!
Nu är det lördag och i vanlig ordning full aktivitet - Thomas fortsätter med muren och jag tar itu med insidan huset - förstår inte vem som stökar ner och drar på så och nån smutsar ner alla våra kläder hela tiden också!!!


4 kommentarer:

  1. Vad fint det blir!!
    Måste kanske komma över och fika nån dag ;-)

    Kram
    Cissi

    SvaraRadera
  2. Var så kul o åka karusell! Tur jag har barnen o skylla på.... =)
    Snyggt det blev hemma. här händer det grejor hela tiden. Måste nog också komma på en fiak ngn dag så jag får se allt snyggt. ;)

    //Helena

    SvaraRadera
  3. Komma på FIKA menar jag =)

    //Helena

    SvaraRadera
  4. Men inte stod jag väl sååå länge...eller? Men han blev ju väldigt nöjd med det han fick, och magkänslan jag hade var ju rätt: det första tyckte han va jättesnyggt....på en brud, så det blev ju som sagt bäst till sist.

    SvaraRadera