...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 7 november 2010

Se det snööar...

Japp, i morse flög de första "riktiga" snöflingorna - ja, riktiga därför att nu känns det i luften att snön är nära. Tycker det ska bli skönt jag med det vita fina och rena på backen!! Enda haken just nu är att vi är inte riktigt förberedda ännu...hrm, undrar hur gammal man ska bli innan man lyckas med det då...

MEEN, Elin o jag ska gå ut nu och börja plocka ner studsmattan...förhoppningsvis har vi lyckats lösa förvaringen utan att vi måste plocka ner den helt...återkommer med rapport!!




Var ju på IKEA igår (vi och mååånga andra...) för att kika på lite saker till Elins nya sovrum - mamman har fått en idé igen (o pappan suckar djupt..) Men det finns några hakar även där, hade ju tänkt mig det hela på ett visst sätt - måttat o tänkt - men uppenbarligen måttat fel!! För en säng i normallängd får inte plats när det bara är 194cm mellan väggarna!!! Pappans "roliga" förslag var att låta Cissi sy ett madrassfodral o sen fylla det med halm...jojo, skulle va nåt på 2000-talet det!!

SEN  är det nästan ingen som tillverkar några madrasser i 120's bredd heller!! JAHA, hem å fundera lite till då, FÖR UNGEN SKA IN I SKRUBBEN!!! (annars får vi ju inget pysselrum...)

Nää, nu är kafferasten över, ut o "vintra"!!

1 kommentar:

  1. Men Cissi kan sy ett fodral till en "avkapad" skumplastmadrass....

    SvaraRadera