...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 26 december 2010

S


lut på "sötbrödsdagarna" - i morgon är det åter till hårdbrö' och vatten igen  :-)

Har värmt upp lite ikväll med snöskottning (för hand alltså...) medan mannen bråkade med pannan som inte riktigt vill gå som den ska, eg är det nog flisen som är lite för blöt...

julfriden infann sig mycket riktigt på julafton! Allt (det viktiga iaf...)blev klart dagen innan, hann tom med en stund i soffan innan bedtime!!!!

Familjefrukost i lugn o ro... ingen stress i garderoben heller detta år och vi lyckas landa till kaffet hos mamma inom den "akademiska kvarten" OCH före överaskningsgästerna Cissi, Dick & Peter!! Det var ett mycket uppskattat och trevligt initiativ, kan gärna få bli en tradition tyckte vi allihopa.

Kalle Anka med glögg (äntligen!!! en tradition vi försökt oss på i många år nu...) avlöstes av TOMTENs ankomst....tror ni han var nå' efterlängtad då???



Mååånga paket hade han med sig också...så alla blev nöjda, mormor fick i år det största och mest oväntade paketet...med specialinslagning - en ny taklampa till sitt nya kök, blev supersnyggt !!




Efter paketen var det så dags för den verkliga höjdpunkten... MATEN...vi som inte gjort så mycket av nått...hrmm, fullt på bord o bänkar blev det då o vi blev mätta så det räckte även i år!!!

Juldagen o annandagen har gått i lathetens tecken...ja för mig iaf - min alldeles egen duracellkanin har däremot kämpat på med pannan som inte riktigt vill sköta sig och även lite snöskottning, fällning av torrgranar, flisning av dito...mellan sovmorgnar o mattider ;-)

Nu tar vi tag i vardagen igen i några dagar innan det är dags för nästa frosseri - att fira in det nya året - förhoppningsvis på det bästa av alla sätt - tillsammans med familjen och med god mat o dricka - systeryster kommer ju upp denna helg istället eftersom de blev sjuka o inte kunde åka upp till julhelgen.

Kanske dags att gå och sova nu då, om man ska orka upp i morgon!!



1 kommentar:

  1. Det var jätte gott och trevligt!!! Man vet aldrig hur traditionerna blir ;-) men visst ska vi träffas mer och över familjegränserna eller vad man ska kalla det....
    Kram på er
    Cissi

    SvaraRadera