...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 9 december 2011

Äntligen lite vinterväder!!

Hittat på Fejjan:

Norrlänningarna:
Klass 1 varning = ta fram "brosopen"
Klass 2 = ta fram snö skyffeln
Klass 3 = kan vara lite snö på vägen...

SÖRLÄNNINGARNA:
Klass 1 varning = TOTALT SNÖKAOS, STANNA INNE, SJUKSKRIV DIG, RING KATASTROFHJÄLPEN, SKRIV DITT TESTAMENTE


VEM var det som kom på de här jäkla "klass-varningarna"? Tycker verkligen att det verkar vara vanlig svensk vinter det varnas för!! Ännu en total idiotförklaring av det svenska folket - ELLER??

Just nu är temperaturen strax över noll, det blåser rätt rejält och snönflingor ramlar från himlen - JAG KÄNNER MIG UPPRYMD!! Älskar sånt här väder, har absolut inga problem med att måsta ta bilen för att åka till frissan - MEN räknar naturligtvis med att det kan ta längre tid än vid sommarväglag - både ner och hem!!

Och för er som nu tänker "går väl bra för dig som åker löjligt stor bil med 4WD" så kände jag även så när jag åkte VOLVO 245 från åttiotalet!! Fast det var en helt annan körstil då - rätt kul faktiskt, nu finns det ju så många "system" som häver/motverkar alla sådana försök att man nästan hoppar ur stolen när de slår till!!

Nä, kanske dags att börja fundera på vad frissan ska få hitta på... blir det kort/långt - blond/rött - platt/lockigt.... inte lätt detta inte, kanske måste anlita en fristående konsult :-)

Trevlig helg på er!!


Så här ska det se ut på vintern!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar