...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 1 april 2012

April, april, april...

Nä, jag struntar i att försöka luras - misstänker att jag bara snor in mig i nåt som jag inte tar mig ut ur...är fullt tillräckligt snurrig som det är!!

En helt ok helg detta, så här långt iaf :-)
Barnfri = vi gör som vi vill, NÄR vi vill ;-) ingen isträning heller - å JISSES så skönt med ordentlig sovmorgon, som kroppen längtat!!

Gomiddag med rödvin både fredag och lördag - när hände det sist tro??

Igår var det visst dags för detta "earth hour", ja vi släckte väl lamporna å tände en massa ljus istället...som vi gör nästan varje helgkväll alltså ;-) Satt sedan i mysljuset och gjorde upp planer för renoveringen....finns viss risk att vi får kalla in både "arga snickaren" och "bygglov" om vi skall landa detta!! Listan blev låååång och rätt omfattande...tror jag ska klicka mig in på Svenska Spel en sväng...behöver absolut kassaförstärkning  :-)

Härligt var iaf att vi kom fram till hur tvättstugan skall bli, den har vi grunnat på länge men inte lyckats lösa fördelningen mellan smutsig/ren avdelning - "bara" flytta en dörr, så blev allting så rätt :-) NU ska vi bara genomför allt också...undra om man kommer ha tid att jobba nåt!!

Kanske bäst man gör det medan tid finns!!


Kramizar



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar