...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 22 april 2012

Söndag = i morgon måndag!!

Ja, vad ska jag säga...inget nytt under solen här inte - för lite timmar på dygnen och för få dagar på helgen!!

Fortsatt bära saker fram å tillbaka, alltså inte samma saker flera gånger utan nya saker varje gång :-)
Har idag iaf lyckats tömma kyl/frys där inne, blev en hel del till komposten. Inte lätt när mannen somliga stoppar saker i frysen utan etikett - först ska man gissa vad det är och sen hur gammalt det är!!! ...hmm, de där laxbitarna har jag nog sett ett tag i den där lådan...åhh, tro om det där kan vara ett rökt hjärta kanske...ser lite svart ut...


Gårdagens moment blev iaf när kuddar o täcken kunde packas ihop till en yttepytteliten del av ursprungsstorleken - magiska påsar från ClasOhlson - me like a lot!!


Gick även att använda till gardiner - återstår bara att se hur de ser ut när man packar upp...fegade lite å la inte in de dyraste eller favoriterna (de sitter föresten uppe fortfarande!)

Mannen har flytspacklat lite till (inga hål denna gång...) och även spacklat fall i duschen. Inte helt oväntat då det gäller att jobba på eget bygge så jävlas det, fallet blev lite för tvärt och det blir då svårare att få till plattsättningen - TYPISKT!!!

Ny arbetsvecka i morgon, fortsätter med bokslut o deklarationer - ska väl ta omtag på våra egna också och se om jag kan räkna bakvägen o komma på hur jag räknade ifjol på den där fdN6:an!! Vore ju super om man gjorde lite stödanteckningar/beräkningar varje år...även på sina egna siffror !! Eller är det ingen sport kanske?!

Sussa lugnt, sommarn kommer :-)

(nä, jag har inte sommardäck på ännu...väntar nog ett tag till ändå!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar