...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

lördag 30 juni 2012

Familjen, Lera och apporttävling :-)

Har tvärlandat i soffan efter en dag med familjen på Höga Kusten Game Fair. Halvdassigt väder redan vid avfärd och hot om värre. Lurade med oss grannarna nere i byn också, Eva&Leif, helt spontant och synnerligen trevligt!

Trampade runt i lera och ibland även regn och kikade på diverse prylar, blev nog mest fiske då bror och mannen är i sitt esse nu, planerar den ena fisketuren efter den andra och pratar linor, drag och flugor!! Kände väl att det var lite för tunt utbud, men det är ju första året så det blir säkert bättre.

Tilja var ju med så hon och jag anmälde oss till en apporteringstävling, ett ypperligt träningstillfälle!!! Kortfattat så skulle hon först hämta en kastad dummie, sedan en kastad kråka och sen söka igen ett annat utlagt vilt, avlämning inom en med plastband utmärkt kvadrat... jajamän, plättlätt!!

Mjae, inga problem att springa...men VARFÖR hämta tråkig dummie när det finns både fågel och kanin bland smågranarna (för det hade hon stenkoll på)...kanske springa ett extra varv också, bara för att det är SÅÅÅÅ KUL att springa :-) För att lyfta fram några highlights, hon hämtade två trutar som hon, trots de ruskigt läskiga plastbanden på backen, lämnade fint i handen :-)) Dummien kom in den också..efter lite övertalning och spottades vid mina fötter :-( Jaja, lite som bilbesiktning - man vet vad som måste åtgärdas ;-)

Nu återgår jag till soffhänget och lördagsgodiset, Tilja sover som en klubbad!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar