...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 8 juni 2012

Skolavslutning

Äntligen sommarlov!!!!

Nya kläder, lockar i håret och blingbling i öronen!!


Trots glädjen att äntligen få sommarlov, var det en fröken med extra pirr i magen som lämnade hemmet i morse. Bästaste fröken Kerstin går i pension och kommer inte finnas i klassrummet mittemot nästa termin. Bästa kompisen flyttar över länsgränsen och byter skola, kanske försvinner fler av kompisarna innan nästa läsår börjar... Det är jobbigt att vara jätteglad hela tiden då!! Nu har hon iaf lyckats somna i soffan :-)

Annars var det en av de trevligaste avslutningarna på länge. Som alltid superduktiga elever, ska bli riktigt kul att följa dessa framöver. Fina ord över skolan från rektorn och många stipendier delades ut till niorna. Ska nog framföra ett önskemål till rektorn om att han samtidigt med namnen på stipendiaterna, även drar "stamtavlan i fyra led" så man har en chans att veta vilka de är ;-)


Kramizar Ina @ iFån




3 kommentarer:

  1. Hej!! Så Ni där bortan för länsgränsen har redan fått sommarlov. Här får de minsann vänta 1 vecka till.
    Ja,tänkl att"min" fröken Kerstin går i pensinon!! Hon är en av de bästa lärarna jag har haft!!
    Hoppas att Ni alla får en bra sommar med massa sol & värme. Här i Jämtland verkar värmen inte komma.

    Kramar i massor!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jasså, jo jag har hört fler som går en vecka till.
      Ja Kerstin har varit SUPER, har ju aldrig haft henne själv som lärare (annat än på lions luciaträning) men vi har varit helt överens om tagen i klassrummet ;-))

      Hoppas också solen o värmen kommer snart, för barnens skull om inte annat. Har span på en ny studsmatta, kanske kompletteras den med en pool också...då borde sommarlovet bli helt ok :-)

      Radera
  2. Hej vännen, vi fick oxå sommarlov i fredags! Hade sån tur med vädret!
    Man blir så nostalgisk! Hos oss går man ner till slottet och alla skolbarnen årskull 0-6 från hela stan samlas och så är det vacker sång, uppträdanden o lull-lull. Precis som det var när man själv slutade skolan! Både nackhåret och håret på armarna reste sej, inte av skräck utan för att det är nåt visst med skolavslutning och förväntansfulla barn. Direkt efter drog vi iväg över helgen till Liseberg. Så det blev en liten rivstart. Dessvärre jobbar vi tre veckor till, men barnen har en snäll mormor som är hemma hos dom denna veckan. Önskar dej en ny fin vecka!
    Kram Charly (ps vad fin din dotter var på avslutningen )

    SvaraRadera