...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 18 juli 2012

Maximalt utnyttjande

Solen sken idag också, hur får man ut maximalt av dagen??

Jo, först börjar man vid tangentbordet - lite fakturering och inlämnande av ROT-begäran bl a.

Sen hämta målarpensel och pall för åtgärdande av nymonterad taklist (såg just att jag snålat på färgen så spikhålen syntes ändå, får ta en sväng till...)

Sen packade jag in E och kompis i bilen för färd mot stranden och några timmars soldyrkande. Lite kyligt i skuggan, för varmt i solen och för kallt i vattnet - jajemän, svensk sommar anno 2012!!


Hemfärd efter några timmar, gräddat ett lass pannkakor och sen var det nödvändigt med en powernap, höll formligen på att somna stående!!

Så äntligen lite framsteg på renoveringsfronten, E's garderob och det blivande hobbyrummet är klara nu. Städat ur och kan du börja flytta in sånt som måste förvaras under tiden övrigt blir klart - typ halva köket och allt finporslin, lite möbler och kanske några flyttkartonger också ;-)

Fint blev det iaf, med nytt golv blev tom tapeten i E's garderob rätt söt. Inredning a la klädbutik, perfekt då det är lätt att flytta om eftersom damen växer och får lääängre kläder :-)


Hobbyrum, som får tjänstgöra som packbod ett tag, härligt ändå att det sen är klart att flytta in i med papper, stämplar och annat pyssel. Tror pappan ska få en hörna till flugbinderi också.

 Nya väggen mot badrummet, minns ni före?? om inte klicka här eller hääär!!

Kramizar Ina @ iFån ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar