...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 16 juli 2012

Söndag, vilodagen

Jepp, igår blev det en slowmotiondag, men man måste ju ha sådana ibland också!

Efter lördagens låååångdag i Åsele (avfärd 07.45 - hemkomst 21.30), med marknad i återkommande regnskurar och gruppinvasion hos Maria & Co kändes det väldigt skönt med en sovmorgon, inte ens Tilja ville kliva upp :-)

Tilja är verkligen en ängel att ha med sig, finner sig i allt man hittar på. Knappt en blick åt andra hundar och inte minsta pip trots att hon verkligen var uttråkad! Många som stannar till och tittar en extra gång och några som även vill hälsa och fråga lite. Någon hade tom funderat på rasen och var glad att få träffa på en i verkligheten - de skall jag maila lite länkar till!

Marknaden var större än vi mindes, skulle säkert kunna tillbringa två dagar där - om vädret tillät!! Men det envisades med att regna med jämna/ojämna mellanrum, inget duggande heller utan riktiga skurar :-( Man tappar liksom lusten att titta ens, än mindre handla! Nu var det väl inget särskilt som behövdes, mer ett avbrott i vardagen och lite semester. Köpte mig iaf ett enmeters baggenkoppel att ha vid jakt och T hittade lite fiskeprylar, annars blev det mest sånt man stoppade i munnen... glödhoppor, chokladbollar och GODIS - tror E surfade på sockertoppar hela dagen ;-)

Somliga fick dock inte nog av vattnet uppifrån utan testade även detta:

Julia hittade till slut en lekhörna som tilltalade "jag struntar i att det regnar, jag vill leka"

Nu åter till vardagen några veckor innan nästa tripp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar