...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 21 december 2012

Dan före dan före dopparedan :-)

Startar jullovet med en ordentlig sovmorgon, som en uppladdning inför dagens tur till BirstaCity. Funderade ett tag på om stenstan skulle vara bättre, men insåg att vissa inköp inte gick att göra där, så det var bara att ta fart!!

Största påfrestningen av nerverna sker ju ändå innan man passerar dörrarna, dvs i trafiken! Sundsvallsborna är helt värdelösa på dragkedjekörning och hänsynstagande!! Tur att de respekterar störstgårförst iaf, annars hade jag väl fortfarande stått å väntat ;-)

Elin och jag har haft en mysig dag tillsammans om än lite för lång, måste nog dela upp det på fler turer nästa år. Hon är riktigt påhittig dessutom, så nästa år får hon nog chefa över klapparna!!

Nu är alla klapparna fixade, julmusten och päran inhandlade och köttbullarna stekta. I morgon är det Jansson och dans med mopp som står på schemat, samt uppassande (och påpassande så han håller sig lugn) av make som har gruvligt ont i ryggen.

Snart är det jul!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar