...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 31 december 2012

Nyårsafton, trerätters och en kamp mot klockan!!!

Vilken tur att syrran orkade aktivera hjärncellerna då!

"Nyårsmiddag!!!
Hihi, stassade till tänderna och efter en sjuhelvetes middag här hemma hos mor så sitter vi nu som stinna grisar och försöker hålla oss vakna med diverse gosaker, kaffe och lätt alkoholiserade drycker. Ja nåt vidare röj är det ju inte då det är ganska många barn här och de flesta av oss har sedan länge kastat in handduken som festprissar. Men lite vin till maten och ett glas Dooleys ska väl vilken mespropp som helst klara."


Till förrätt gjorde syrran minipajer med kantareller och västerbottensost - grymt goda, receptet skall absolut skrivas ner och läggas till favoriterna.


Till varmrätt fixade bror och mamma rådjurssadel och såååååååååssss. Mannens tallrik laddades som sig bör och vi andra följde strax efter, tur man har en separat efterrättsmage!


Och eftersom kladdkakan tog slut redan igår blev det bara den klassiska, men icke uttjatade, glass med varma hjortron till efterrätt.


Kan ju inte påstå att det är synd om oss direkt, hehe!

Nu återstår bara kampen mot sandmannen så man inte missar tolvslaget. Men visst är det väl märkligt att det är så svårt att hålla korpgluggarna öppna denna kväll, när man vilken annan kväll i veckan lätt håller sig vaken lååångt efter midnatt ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar