...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 16 januari 2013

Pust och phuu - lillördag!


Jaha, vad ska jag hitta på för ohovligt roligt idag då...lite länge sen sist kanske - ja ett inlägg i lördags iof, men var det så roligt då? ;-)

Kämpat med momsar i dagarna två och samtidigt stödeldat i pannan då kylan inte ville ge sig och det är lite besvärligt att pumpa värme i nedförslut...måste vara mot naturen... har liksom en svagsvag minnesbild från en lektion med Nisse på Hedbergska för måånga herrans år sedan, fysik och naturlagar...nä, blir inte klarare än morgondimman i september...


Lite lugnare idag iaf och i lätt snöfall och minus sju har Tilja och jag nu avverkat den vanligaste rundan, fyra kilometer runt Rötbacken, med spark och dragsele :-) Testade även den nya astmasprayen - vilken skillnad att andas, får se om det påverkar efterkänningarna också.

Nu lite lunch och sen på't igen, ja siffrorna alltså! Men kanske blir det skidor ikväll, mannen hotade valla mina också ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar