...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 2 januari 2013

Vad hände hos oss 2012?

Nån gång ska ju vara den första för allt! Testar väl en årskrönika, om inte annat så kan det ju vara en trevlig återblick för egen del med tanke på guldfiskminnet. Häng med och skratta lite med mig, länkarna tar dig till de ursprungliga inläggen.

Januari
Startade året med en myspysdag i soffan för att ladda ordentligt inför årets näst hetsigaste månad. Vackert väder hade vi också emellanåt och ett och annat cafébesök klämdes in. Månaden avslutades med den numera obligatoriska kursen - Järvsöweekend, den perfekta avkopplingen efter den första ansträngningen samt uppladdning inför resten av arbetsåret.

Februari
Mest bestående av arbete, en isshow ägde dock rum och lite renovering hanns visst med också. Maken for till lappland för skoteråkning - här hemma ägnade vi oss under tiden mest åt att elda och pulsa i snön.

Mars
En månad med endast tolv inlägg...tekniktrassel och arbetsbörda bidrog starkt till den bloggtorkan! En pimpeltävling anordnades iaf till allas belåtenhet och lite gos med valpmage lättade upp en av många stadsturer.

April
Månaden då vi flyttade, visserligen bara tvärs över gårdsplan men mängden prylar och ihoppackning förändras ju inte med flyttavståndet! Vi planerade kontstruktivt för framtidens boende och fortsatte renoveringen enligt dessa.

Maj
Premiärfikar på balkongen 1:a maj, tror jag inte hänt så ofta även om vädret sen inte direkt höll i sig, sommaren kom ju typ aldrig! Första rabarberkrämen avsmakad också, festlig växt den där rabarber - snön hinner knappt tina över den förrän knopparna är uppe ovan mark. Blommor på brokvisten blev det också redan i maj...hmm, de brukar jag ju panikhandla strax innan midsommar...och den första båtturen på ån älven också. Undra om det var därför sommaren uteblev - ska nog återgå till mina normala rutiner i år så sommaren inte fryser inne.

Juni
Lilla hjärtats födelsedagsmånad, firades med paket, fullt fikabord och en förbipasserande tromb!!! Följdes av skolavslutning - traditionsenligt i kyrkan med prästbabbel och allt - gillas mycket!! Midsommarfirande vid Ammerån, Elin fixade stång och mamman brände fläsket - IGEN!!! Premiär för HögaKustenGameFair - kan inte ersätta Fäviken, men kanske komplettera när de har vuxit lite om nåt/några år.

Detta var ju fantastiskt roligt, men var ju inte gjort på en fikarast. Fortsättning följer....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar