...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 25 december 2013

Dagen efter!!

Känner mig verkligen som dagen efter...har det med åldern att göra tro, orkar inte sena nätter!! Sov läääänge och har just plockat undan efter frukosten, nu blir det några timmar i soffan innan vi laddar om för juldagsmiddag. Får se om mannen klarar av att göra mig sällskap, han har ju lite svårt för att göra ingenting :-)

Julafton blev precis som jag vill ha den, alla tillsammans - högljudda och förväntansfulla!!
Mjukstartade med lunch hos käraste svägerskan Cissi tillsammans med farmor och farfar, god mat och fina paket, Elin fick sin högt efterlängtade parfym och vi fick goda viner.





Landade hemma hos mamma mitt i Kalle, men det gjorde ju inte så mkt - har ju sett det några ggr nu och vi fick ju se renen och snögubben - måste hitta vilken film det kom ifrån, skrattade så vi kiknade :-) Sen var det ju full fart - pärer som skulle skalas och grädde att vispas! Dessutom väntades det ju på tomten, fast ingen riktigt ville erkänna det! Tyvärr kunde inte tomten komma pga halkan, så Elin fick agera stand-in och assisterades av Julia. Många paket var det (vi har i många år sagt att vi ska minska på paketen, men tycks inte riktigt lyckas)





I år delade vi upp utdelningen och käkade mitt i, allt för att hålla heeela familjen på gott humör ;-) DET FUNKADE!!

I ett av Julias paket var det ansiktsfärger, tur att syrran har talangerna att använda de på "rätt" sätt!


Efter klappar och mat "dog" vi lite i soffan, somliga tog tom en seriös powernap!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar