...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 6 januari 2014

Dagens middag

Fick ett middagstips häromdagen när jag var på handelsboa, panerad rödspätta. Köpte en påse och la i frysen, tänkte jag får googla på vad man kan använda till glutenfri panering. Gjorde så idag och svårare än maizenamjöl, ägg och glutenfritt ströbröd var det inte, cornflakes eller kokos funkar visst också men det testar vi nästa gång!

Har tidigare googlat fram ett recept på remouladsås, lyckligtvis hade jag skrivit ner det också för inte sjutton hittade jag samma igen! Superenkelt och tillika smaskens!

1dl majonnäs
1dl créme fraiche eller yoghurt
2msk bostongurka
2krm curry
salt, socker
ev citronsaft, gräslök, hackad syltlök

Tillsammans med päran, såsen och citronen blev det en utmärkt middag - blir absolut fler gånger :-)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar