...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 15 maj 2009

Mattes lerkamel/prinsessa

En liiiten sovmorgon tog jag mig i morse, Elin är ju så duktig och klarar sig bäst själv på morgonen. Tror vi är för lika för att vi morgonstund någonsin ska få guld i mund...

Tilja och jag väntade på bussen tillsammans med Elin sen, vill ju inte gå iväg förrän man ser att bussen verkligen kommer, det har ju hänt att den varit trasig!!! Sen tog vi en härlig morgonprommis före frukosten!!! Nja, Tilja uppskattar egentligen ingenting före frukost, men en promenad kan hon ju inte motstå heller! Väl hemma serverades frukosten (eller jag fick ju fixa den alltså...) och tidningsläsning för matte och upptorkning på bron för Tilja. Hon gillar att plaska i allehanda blöthål... gegga eller inte, mycket eller lite vatten... och eftersom hon i fjol sommar/höst nästan vägrade blöta klospetsarna... så får hon numera plaska som hon vill i förhoppningen om att hon också kommer att bada när det är dags.... Däremot har hon inte kommit på ännu att man faktiskt kan dricka av det där som porlar och rinner där hon plaskar fram!

Testade nya mobilen lite också, den ska ju ha en bra kamera också... vilket bilden faktiskt visar. Naturligtvis underlättar det att objektet är gudinnelikt!!! Detta är den sjätte!!! bilden jag tog... efter att ha insett att de två första "bilderna" egentligen var videofilmer....hahaha, blev nog världshistoriens kortaste filmer i alla fall!!!

Mycket bättre filmer finns på Nilas MH-test... kolla in kampglöden!!!
http://www.youtube.com/user/linasjodiin

Kanske blir det ett test för oss också i sommar, under vårt kennelläger v 30 får vi troligen chansen... om nu damen i fråga är mogen för det!????? I annat fall så tar vi det längre fram... måste kolla när vi kan göra höftledsröntgen också... lär väl inte gå medan hon äter kortison i alla fall!!!!

Nu är det läge för soffbesök, får se hur lång tid det tar innan John Blund kommer på besök - 5 sek eller så, hahaha - T har just slagit upp en virre också, då gäller det att somna först i kväll då... snarkningar på ingående!!! Elin har kompis på besök, så de kommer väl surra tills i morgon bitti eller så!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar