...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 3 maj 2009

Söndag morgon

Optimisterna tänkte i går kväll (läs i natt...!) att vi skulle kliva upp tidigt för att jobba o sen kunna ta siesta mitt över dagen. Hahaha, två timmar efter att klockorna (två stycken!!!) börjat ringa, då kommer vi tillbaka till vaket tillstånd. Hmmm så mycket för den tanken!

Väl i upprätt tillstånd ser vi att vi har eminenta gäster - ko och kalv har hittat fram till slyhögen som Thomas samlat nere vid foderbordet - och står och smaskar i godan ro. Inte fick de särskilt bråttom fastän T och Tilja gick ut på morgonkisserundan heller - trots att hon lät som nåt missfoster från yttre rymden :) Älgar är minsann farliga djur!! Strax efter att T gått ut och börjat hugga smyger nästa gäst fram, ett av de två rådjur som frekvent gästar oss. DETTA ÄR LIVET PÅ LANDET!!!

Arbetar gör vi, på olika håll och någon siesta finns inte inom detta dygn - tar sikte på nästa helg istället då!!! Skam den som ger sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar