...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 24 augusti 2009

Cykelpicknic i solskenet...

Följde ju med Elin på skolan i morse, får ju passa på så länge man får!!

Jobbade sedan på byn tills hon slutade skolan igen och hämtade då upp henne. På hemväg filurade vi lite över hur hungriga vi var och vad som skulle smaka. Solen sken så skönt att vi bestämde oss för en cykeltur, flera "måsten" som uppfylls på en sån - Tilja och mamma får motion - Elin får cykla och vi fick njuta av solskenet tillsammans!! Packade cykelkorgen med lite saft o riskakor, några köttbullar fick också följa med ;) åsså drog vi iväg. Kom inte så långt förrän magarna sa att de ville fika, men vi härdade ut lite till för att hitta en lämplig plats att stanna på. Tilja for runt i buskagen och letade fåglar i vild förtvivlan, men tyvärr finns mest bara småfåglar - inte mycke' att stå för!!

Efter lite velande lånade vi bron på "Björns stuga". Elin kunde cykla lite till och Tilja snusa runt i långgräs och småsly medan jag njöt av solens värmande strålar. En mysig eftermiddag som gav både mersmak och energi till kvällens arbetspass!

Bilderna är tagna med mobilen, så kvalitén är ju inte den bästa...







2 kommentarer:

  1. En sån härlig cykeltur!
    Åh så roligt att se en ny bild på Tilja!
    Hon är verkligen fin! =) Men lite fler bilder får du allt lägga upp,tack! =)
    Kramar från Uma och Frej med sina tjänare Anna & Mange

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig dag ni haft, underbart!

    SvaraRadera