...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

lördag 22 augusti 2009

Dags för lite bloggande kanske...

Hej mina vänner, har ju varit lite tunnt med skrivande här den senaste tiden. Ska försöka blir lite bättre nu när hösten kryper på... blir kanske mer "sofftid" nu :-) Mhuhaahaaaaa, tro't den som vill!!!

Idag tog Elin och jag med oss mormor och for på Härefestivalen. Tänkte oss en trevlig stund, kanske fanns det nåt att handla och med säkerhet skulle det finnas lite örongodis!!! Mjukstartade med Smultron&Sång, sångduon som är så duktiga och roliga att se för barnen... hrmpf sa Elin - det där gjorde vi ju på DAGIS...måttligt road! Mormor och jag gillade det iallafall, kanske man ska köpa sig en skiva och ha som träningsmaterial ;-) :-)

Efter lååååång vänta i hällande regn, en korv och flera "provsmakningsyoghurt" senare så klev de så äntligen upp på scen - STÄNDUT BLAKK - Elins absoluta favoriter (jodå mammas också...) och rev av en radda favoritlåtar! Det kan inte vara lätt att showa när publiken är några fler än 26, men de gjorde det utmärkt. Som Roger sa - en spelning de kommer minnas!!!!



Införskaffade de två skivor som saknades i samlingen och väntar nu på nästa!! I övrigt fanns inget att shoppa så det blev raka spåret hem för att torka upp och äta middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar