...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 14 december 2009

Födelsedagskalas i kvadrat...

I helgen har syrran med familj varit hemma, de kom redan i torsdags så då "flyttade" Elin över till mormor... Även jag har tillbringat en hel del tid hos mamma, är så skönt att träffas o blanda flams och allvar i en röra som bara vi förstår!!

Avslutningsvis var det dags för 2-års kalas i går...ja egentligen fyller hon inte förrän på torsdag, men då är hon ju inte här hos oss. Det blev ett hejdundrande kalas dagen lång, med superkladdig kladdkaka o glass till kaffet mitt på dagen där efterföljande paketuppslitning lockade till många skratt och glada åhhhhh.

Familjemiddag sedan och som vanligt blir ljudvolymen maxad och spydigheterna haglar tätt. Syrran hade gjort en supergod fylld köttfärslimpa, serverad med potatis och litervis med god sås... vi är riktiga "såskoppar" hela familjen ...vi åt så vi nästan sprack och det blev bara en matlåda över, även fatet med kladdkaka och glassbyttan renskrapades till slut :-)))



I kväll har vi firat farfars födelsedag och stoppat i oss en hel massa godsaker även där, två sorters tårta...bullar...kakor...kan inte bli bättre ;-))



Veckan fortsätter i samma höga tempo, skridskoavslutning - julteater - julbord men så brukar det ju vara innan julledighet





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar