...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 6 december 2009

Lite dagen efter...

Jamen bara liiite ;-)

Vi var ju på julfest med Trolldansarna igår kväll - en återkommande tillställning med god mat, många skratt och många varv runt dansgolvet, alltid till levande orkester. Detta år fick vi dansa till Expanders, ett kanonband med rejält drag, saknade dock lite mer "lagomtempo"! Vi, som från början bara var jag och Thomas, utökades under veckan med Camilla, Anna och Danne - riktigt roligt med nya och "gamla" vänner på dans igen!

Hemma vid två och vaknade sedan vid halv elva!! Jag hävdar med bestämdhet att det är ovanan och INTE ålder som gör att hela dagen sen går i slooowmoootioooon - så det så!! Men, det ska banne mig bli ändring på det, det är ju så jädrans kul att dansa så vi måste bara göra det mer. Tror vi ska ta upp buggandet också, blir väl till att starta med grundkurs igen efter julens frosserier.

Nu stundar en ny vecka med arbete, julshopping och visit av älskade syster med familj också - blir liksom lite lilla julafton/födelsedagsfirande då eftersom de inte kommer hem i julhelgen sedan. Liten Julia blir ju två också ännu nästa vecka.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar