...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 3 januari 2010

Nytt år och nya (o)vanor...

Nehejdå, inga nya vanor - bara de vanliga gamla ovanorna... har som bäst börjat fundera över hur och när man ska vända tillbaka dygnet till arbetsrutiner igen! Att sova länge och vara vaken långt in på natten är ju liksom min melodi av naturen och sådanan här helger främjar ju verkligen sånt beteende.

Nyårsafton avslutades rätt harmonisk ändå trots kaotisk början, lagom till tolvslaget visade termometern i köket på 18 grader och i tv-rummet, där kakelugnen fått tjänstgöra tillsammans med ett 40-tal ljus, hade den sprungit upp till 24!! Ingen av oss sov över själva tolv-slaget heller så det skålades in helt enligt reglerna.

Det nya året har börjat helt i enlighet med mina önskemål...inga otäcka överraskningar och utan totalt kaos...det hinner säkert förändras men, men... Gårdagen bjöd på smarrig middag med goda vänner, nya bekantskaper och nonstopdans på Parken till Sannex och Zlips - en kanonkväll även om orken inte riktigt räckte hela vägen...det var riktigt roligt att se blandningen av människor på dansgolvet - alla åldrar och alla stilar fanns representerade. Tror nog det blir en kurs i vår för oss också...det är ju så jäkla roligt och dessutom kan ju tiden läggas på "motionskontot" också ;-))

Nu är det soffan o TVn som gäller, tror nog jag ska leta fram lite godis...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar