...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

torsdag 25 mars 2010

VåfflorVåfflorVåfflor....

Det var ett jäkla tjatande om våfflor hela förmiddagen, på fejjan och på radion (där surra' de om nåt religiöst oxå, men då kopplade jag bort hörseln..) - så till slut kändes det lixom givet att servera våfflor idag. Ganska lämpligt också då E och jag var solokvist idag, "mjölgardiner" är ju inte pappans favorit på menyn - inte ens med grädde o sylt Så farmorsmormorsmors gamla järn dammades av och fungerade lyckligtvis utan protester - har dessutom ett riktigt lyxrecept, så smarriga våfflor blev det!


Resten av kvällen har ägnats åt DATORN, jajemän har fixat mig en ny leksak...med Windows7 och andra moderniteter...kan bli bra, men det är aldrig "smärtfritt" att uppdatera sig - man kan ju liksom de gamla på sina fem! Sliter några strån i kampen mot fotoprogrammet, det vill liksom inte fungera med den stora kameran...det går ju inte, får kanske ringa nån support om det.


Nä, nu är det time to sleep - Fredagsmyyyyys i morgon


NattiNatti



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar