...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 28 mars 2010

En riktigt "lagom" helg ;-)

Solokvist med E då pappan är på skoteräventyr i fjällvärlden, planerade för myspys och pyssel å knåp hela helgen. Tacomiddag beställd på fredag och den avnjöts i sällskap av mormor som också gjorde oss sällskap i tv-soffan för finalen av Let's dance. Elin hade som vanligt väntat hela eftermiddagen på sitt favoritprogram och i vanlig ordning somnade hon också ifrån...denna gång redan under förvinjetten!! Förklaringen till detta kom på lördag morgon då hon vaknade med feber och ont i halsen. Typiskt, då blev det ju en HEL dag i soffan...det hade vi ju INTE ALLS tänkt oss...

Blev en hel del datorpysslande för mig då istället, flytta över bilder och musik, fixa till mailen mm - för att inte tala om att alla favvobloggar måste flyttas med - annars går det ju inte ;-) Tanken är nu att jag ska kunna använda den gamla datorn att jobba på även i fortsättningen, förhoppningsvis ska den räcka till om man bara städar upp lite o efter att ha plockat bort bilder o sånt som tar plats...vi får väl se.

Söndagen blev det lite mer fart på, Elin feberfri!!!...det går fort i den åldern. ,-)
Mormor kom med den briljanta idén att vi skulle hjälpas åt att ta fram påsken nu då, så var det gjort...jahapp, det går ju fort...alla 10 kycklingarna o de tre dukarna...glömde ju bort att man brukar städa lite innan man tar fram sånt! Kutade runt med dammtrasan - det gick ju hyfsat fort ändå...men så landade jag i Elins rum med en korg rena kläder....HAHA, DÄR krävdes det en större insats - hon hade ju tom julgardinerna kvar (jamen, hon ville faktiskt ha kvar dem till påsk...egentligen tomtarna också, men där sa jag stopp...)

Men nu har hon fina gardiner, det är nypustat o fejjat i hela huset o allt påskpynt är utplacerat...kanske blir det tom ett påskris någonstans i år - den som lever får se!!

Nu ska vi pyssla med lite annat...men det är en hemlis...

Trevlig söndag kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar