...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 18 april 2010

Nu är det vår

för sommardäcken är pålagda på alla fordon (som kräver sådana) OCH allihopa är de tvättade och undanställda!! DET NI ;-), man kan nästan tro att nån har kastat en förtrollning över Ranchen...vi är ju inte direkt kända för att vara snabba...men med teamwork så går det sååå mycket lättare!

När andan ändå låg på eller rättare sagt, jag redan var blöt o skitig... så lät jag högtryckstvätten dansa en snoa över bilen också, kostade tom på mig en halv flaska avfettning och kanske en kvarts av den nya fälgtvätten...mkt bra produkt fö - tom gammal smuts ringlade iväg som en snok och medan aprilvädret var i högform - hagel - strålande sol - regn - halvstorm, så förvandlades bilen från en lerinpackad skitgris till ett vackert fordon med orepad metalliclack och kromade lister... ;-) Jajaja, lyckan är troligen kortvarig, men är det nåt som framkallar vårkänslor så är det väl första handtvätten efter att kung Bore abdikerat för säsongen!!


1 kommentar:

  1. Duktigt! (Här har vi inte bytt däck än)

    SvaraRadera