...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

lördag 28 augusti 2010

Sjukstuga x2!!

Skolstart i måndags.... å med skolstart följer automatiskt sjukstuga!!

Elin har lyckats fånga en nästäppa med vidhängande halsonta, så idag sitter vi i soffan o tar det lungt. Vilken tur för mig att hon inte är så stor att hon klarar sig själv...blir man eg. nånsin det???

Som om inte det räckte har Tilja blivit smittad med "kennelhosta" och mår inte heller så bra. Kraxar, småhostar o kräks upp slem. Botemedlet på det är ju vila-vila-vila!!! Det är ju aldrig "roligt" med sjuk hund, men när hon nu lyckades löpa så perfekt innan jakten började så blir man faktiskt extra sur över att bli drabbad av sjukdom precis när det blir lovligt. När älgjakten sen drar igång är ju tillfällena betydligt färre - då jagas det ju älg mest varenda dag på skogen.

Jaja, inte mycket att göra åt, bara gilla läget och göra det bästa av det!

I går var ju Thomas och jag på travet - hade en supertrevlig kväll tillsammans med folk från Toyota, men lyckades inte pricka in varken V65:an eller Dubbeln, så det blev ingen storvinst tyvärr. Tur då att det var god mat och gott varalag, skönt också att göra någonting tillsammans, bara vi två...blir ju inte såå ofta :-)

Nu ska jag ta itu med skivsamlingen som ska vara i bilen...den behöver uppdateras!! Blir kanske en uppstädning bland hundprylarna också...det är ju en del som plockas in och ut hela tiden.

Trevlig helg på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar