...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

onsdag 1 september 2010

En bra onsdag?!

Jaha, onsdag = lillördag...tja kanske det, ska ju faktiskt ut å äta med JAQT-tjejerna ikväll, å vi brukar alltid ha hysteriskt roligt!! Själv kör jag, men det brukar ju inte göra någon större skillnad.

Som vanligt lite tidsnöd under dagen, har några ärenden först å så börjar skridskoskolan kl fem. Tilja måste följa med till stan för husse fick rycka in o jobba då en till av grabbarna var sjuk idag - hrmm, denna j***a fotboll, den har ställt till klart flest sjukdagar hos oss, nu var det en bruten näsa!! Visst, det är bra att de tränar o gör nånting, men då vi som arbetsgivare ska betala sjuklön de första 14dgr så är det faktiskt lite surt att göra det för skador som uppstår på fritiden. Jaja, bara gilla läget, vi är ändå rätt förskonade från sjukskrivningar - INGEN är hemma i onödan, så vi behöver inte fundera om de verkligen är sjuka när de ringer!!

Åter till min dag, tja - den blev inte mer än så här nu...om allt går som det ska idag, kommer en uppdatering i morgon!!

1 kommentar:

  1. Låter som en härlig lilla onsdag (som mannen sa när han menade lilla lördag...)! Tänk så kul med en massa brudar & goda skratt.

    Hoppas kennelhostan vikt hädan, hur många dagar var Tilja dålig?

    KRAMAR LISA

    SvaraRadera