...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 19 september 2010

Gröna fingrar - eller???

Ibland gör man faktiskt rätt val!

Dagens rätt : Städar, diskar o tvättar inne, men inser att solen skiner ute...borde kanske ta tillvara på den stunden!? Har ju köpt ljung som ska ner i krukorna ute (de ser för bedrövliga ut..) Så, JAG GÅR UT!!!

Rensar ut resterna av sommarens vackra blommor ur krukorna på kontorsbron, upptäcker att de stora krukorna framför vår bro fortfarande är riktigt fina, "hängkrafset" verkar vara odödligt och pelargonerna har tagit ett omtag! Placerar om de på nya trappen/muren och genast ser det NYTT ut :-) Sätter ner ljungen i krukan på kontorsbron och funderar var man ska hitta lite EN att fylla ut med...brukar ju vara en svår nöt att knäcka!!

HAHA, tittar mig runt skogskanterna o inser att det växer flera stora buskar bara tiotalet meter från ytterdörren!! Problemet inget problem längre och arbetet kan fortsätta. Dessutom finns det lite fin vildljung också i annan nyans än den jag köpte.

Hinner precis göra klart så öppnas dammluckorna på himlen igen och regnet är ett faktum, kan återgå till inomhusgörat med gott samvete och en avsevärt snyggare entré!!



Före

Efter

PS - nu skiner solen igen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar