...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 31 oktober 2010

Dålig start, bättre slut!!

Sitter i soffan o myser med familjen o gluttar på Indiana Jones, lagom avancerat för en söndag.

Lyckligtvis avslutades denna hopplösa vecka av en mycket trevligare helg som inleddes med fredagsmys i vanlig ordning, dvs Dobidoo på TV och ojämna snarkningar i soffhörnen ;-) Sovmorgon på lördag och en lååångsam frukost (blev nästan övergång till lunch...) följt av ett kraftag mot invasionen av dammråttor och sandlådeämnen. Efter fikapaus hos farmor och farfar försökte jag göra en insats på den ohyggligt leriga bilen medan Thomas fortsatte med bygget av muren runt gårdsplanen.

Lördag kväll avslutades synnerligen trevligt på bästaste Wärdshuset med härlig musik framförd av Dad's och en samling härliga människor. En riktigt rolig kväll hade vi och som Jannice konstaterade - det bästa av allt är att vi inte behöver fara till stan för att ha så roligt.

Dagens tempo har varit därefter, gjort en rundtur på byn i olika ärenden och sen smaskade vi i oss en otroligt lyckad köttfärssås innan vi slutligen damp ner i soffhörnan igen - cirkeln sluten denna helg och i morgon tar vi nya tag med "att-göra-listan"

Sleep tight!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar