...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 17 oktober 2010

Plötsligt händer det!!

Lyckades med det oväntade igår...tillbringa endast 2 timmar i Birsta OCH uträtta de ärenden som skulle göras...DET NI!!

Lördagsmorgnar tillbringar vi ju för det mesta på Ishallen, endera med start kl 08.00 eller kl 09.00 (känns som "pest eller kolera" ju...) fördelen är ju att man kommer igång och får något gjort på dan!! Positivt tänkande...positivt...

For sedan till Birsta för att inhandla present till pappan (som inte fyller jämt eller nåt, men tycker nog det är trevligt med paket ändå). Första stopp - Jaktbutiken - för inköp av hagelpatroner...snart är hunden hel å då ska de ut i skogen, hittade dock inget annat roligt där så fortsätter till plan B, avs presenterna..

Naturligtvis blir man ju hungrig av att åka skridskor (och sitta på läktaren å frysa..) så en fikapaus var nödvändig, lyxade till det med blåbärschokladmarängssnurrigbakelse (vet ju inte vad de heter men likasinnade vet säkert vad jag menar...) och en chokladboll till Elin (som dock visade sig innehålla gluten, men då vet vi det till nästa gång!) som vi mumsade på i lugn o ro. Drog en sväng bland klädaffärerna i jakt på en långkofta till mig, lyckades passera både Esprit, Flash och Joy utan att handla nåt...shoppade istället på Lindex - de hade faktiskt rätt mycke fint inne nu - passerade Vila för andra gången o inhandlade ett par tights (de har långa ben där å bra pris...) Tog en sväng på Väskan också, men kom ut tomhänt??? Hur gick det till!?!?!, väskaffärer är ju nästan lika roliga som skoaffärer :-)

Vidare till sista stoppet (enl plan B) för presentköpet å sen raka spåret hem för köttpaketering, jamenjo via byn för att hämta upp hjälparbetaren/middagsgästen åsså ett snabbstopp på kyrkogården för vintersmyckning med ljung, enris och lyktor. Hann precis hem o äta lite å sen var det att hämta 90kg gris som skulle förpassas till frysboxarna på snabbast sätt!! Joo, det tog väl sina dryga 5½ timme med middagspaus - tur Thomas kom till undsättning med en kvickare knivhantering, annars hade jag nog stått där fortfarande - fan, det är ju jobbigt att skära å dela å putsa... mamma sköter skrivandet och påsförslutningarna med bravur!!

Fyllda frysar gillar vi!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar