...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

måndag 4 oktober 2010

Allt är inte som det ser ut!!

För om man tittar in här kan man ju tro att det inte händer nåt hos oss. Sååå fel!!! Gör en kortare sammanfattning nu, så får vi se om det kommer nån utförligare rapport senare...mkt troligt inte ;-/

Drog ju till Södertälje förra fredagen för att hjälpa syster yster och familjen att flytta till eget hus, jo och för att umgås lite också var det ju tänkt. Hmm, det är verkligen ingen barnlek att flytta ett hem...även ett som har inrymts på ca 90kvadrat - tanken att flytta själv slog mig och slogs bort omedelbart, tänk att flytta våra 300+200+allt utomhus...haha, vi skulle nog få ha auktion först, usch hemska tanke!!

Mamma och jag stannade till på onsdag för att hjälpa henne "packa upp" också, annars hade ju INGENTING hamnat på rätt plats ;-) haha, lär ta ett tag innan allt ens har hamnat på fel plats!

Kände lite panik under hemfärden då jag började kolla "att-göra-listan" och jämföra den med antal dagar tillgodo...planen var ju att dra mot Älviksholm på tisdag/onsdag för träning och sedan fältprov på lördag o måndag...inte mycket som gick ihop alltså och bilen på lackverkstad och husvagnen inte färdig för färd heller!

Tyvärr byttes det problemet mot ett värre då Tilja under onsdagen ryckt en klo på baktassen, vilket innebar veterinärbesök på torsdagen med bandage, penicillin och tratt!!! Ca 6 veckor tar det innan en ny klo växer ut och innan dess är nog inga häftigare "race" att tänka på. Som tur är ser det redan väldigt bra ut och vi har tagit bort bandaget helt, hon är SÅ duktig och låter bli tassen också så hon slipper tratten under dagarna.

Ja, där är vi nu - ny vecka och nya tag...på återhörande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar