...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

fredag 21 september 2012

Äntligen fredag!

Å äntligen legalt att äta godis! Just nu känns det som att det är det enda som skiljer fredag från övriga dagar...

Pizza till middag iaf, har fått ett bra recept på glutenfri deg:

25g jäst
2dl ljummet vatten
1msk fiberhusk
½ dl olivolja
½ tsk salt
3½ - 4 dl glutenfri mix (vi blandar Sempers Grovmix och Mix)

Vi brukar kavla ut degen direkt på smord/mjölad plåt och låta den jäsa lite där (om det är riktigt bråttom hinns det inte med utan den får jäsa i ugnen!) En sats räcker till en plåt ungefär, gräddas 15-20min 250grader.

Hos oss är det pålägget som är viktigast, å MYCKE' ska det vara ;-)


Trevlig fredag på er alla, nu intar jag soffan och godisskålen...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar