...stretar på i oförtruten takt, timmarna springer o dagarna går..."ska bara"...är ett uttjatat uttryck och tidsoptimisterna kämpar på

söndag 31 januari 2010

Årsdag...

Det finns årsdagar och det finns årsdagar, en del vill man inte glömma och en del finns inte en chans att man glömmer...

För ett år sedan såg det ut så här hemma hos oss















Jag befann mig på kurs i Järvsö och upplevde inte själva branden - på gott o ont kan jag säga. Vi har fått bilderna på själva branden av räddningstjänsten och där fanns även en film... att se o lyssna på den är riktigt otäckt!

Första dygnen befann vi oss mest i chocktillstånd, svårt att ta till sig vad som hänt och samtidigt så glada över att alla var oskadda och att vi fortfarande hade någonstans att sova! Även då hade vi ju riktigt kallt ute, så värme och vatten blev det första att inrikta sig på. Första natten "sov" vi sittandes i soffan, det kändes inte riktigt säkert att lägga sig att sova på tredje våningen! Peter fanns här som stöd och hjälp och så även Cissi som kom med våtservetter, papperstallrikar o choklad bl a... små saker som var ack så välkomna och visade sån omtanke.

Året som gått har naturligtvis varit "efter branden", i princip allt har cirkulerat kring återhämtning och återuppbyggnad.

Nu ser det ut så här

  












Lååångt ifrån klart, men nu känns det som att vi börjar se "ljuset i tunneln..." och kanske kan få göra sånt som "normala" familjer gör också... nöjen, familjeaktiviteter och lediga söndagar... ;-)

1 kommentar:

  1. Tänk vad tiden ändå gått fort och vad mycket ni ändå hunnit med det här året!!

    Kram på er
    Cissi

    SvaraRadera